вторник, 7 април 2015 г.

Откъс от книгата „ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ – Практически наръчник за изцеление на душата и тялото“

   

  Всичко, което ни се случва в живота, не е подвластно на случайността, а на много прецизни вселенски закони, които с еднаква сила и тежест влияят на всеки един от нас. Енергията, която ни заобикаля и ежедневно използваме в делата си, е подвластна на тези закони. Колкото повече за тях се знае, толкова по-лесно е за хората да ги използват разумно. Така че последствията от всяко действие да провокират щастие и удовлетворение в нас самите. Всичко в живота ни зависи от нас, въпреки че хората често обичат да обвиняват другите за своето нещастие. Знайте, че никой не ни е виновен за нищо.

  Когато бъдем наранени заклеймяваме хората, че са лоши, осъждайки техните действия, но не винаги сме в състояние да видим цялостната картина. Знайте, че тези хора се явяват като ваши учители, помагайки ви да се вгледате по-надълбоко в себе си. Те провокират да изплуват на повърхността стари спомени от отминали ваши животи, когато навярно вие самите сте постъпвали по същия начин, както сега с вас се постъпва. Така да се каже, всичко, което се случва в нашето ежедневие, е отражение на наши отминали действия, с които сме изградили своята реалност тук и сега. Ние живеем живота си такъв, какъвто самите ние сме си го сътворили. Ако искате живота ви занапред да бъде по-добър, тогава е нужно да се научите осъзнато и целенасочено да използвате своята енергия, за да може живота ви занапред да е осеян с любов. В противен случай целия негативизъм, който масата от хора сега влагат в своето ежедневие, в бъдеще това ще им изиграе лоша шега.

Откъс от книгата „ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ – Практически наръчник за изцеление на душата и тялото“


Източник: от ФБ профила на Ширинан Ом

Ако публикацията ви е харесала, може да я споделяте с приятели и познати в социалните мрежи чрез бутоните долу. Благодаря!

Няма коментари:

Публикуване на коментар