понеделник, 30 март 2015 г.

ПРОЕКТ "НОВЕРА"



Както вече знаем повечето хора на Земята, настъпва НОВА ЕРА за Планетата, а заедно с нея и за всичко, което се намира на нея и е свързано с нея.

Някои учени наричат това КВАНТОВ СКОК /ПРЕХОД/, други ВЪЗНЕСЕНИЕ /идва от повишаване на честотата на вибрация/, а пък трети го наричат простичко ПРОМЯНА.

С тази промяна в новата епоха, в новата ера, се промениха много неща и в компанията, която е мой бизнес-партньор и аз съм изключително радостна.

ОРИФЛЕЙМ!

Това е фирмата, която ми даде и продължава да ми дава много. В нея намерих много нови възможности, а най-важното е, че ТУК ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИВА, СПОДЕЛЯЙКИ СЕБЕ СИ! А за мен това е от изключителна важност, защото знам, че РАЗВИТИЕТО и СПОДЕЛЯНЕТО са едни от най-важните неща за нас като същества.
Ние сме също като растенията: Ако не растем, ако не се развиваме, ако не се движим напред, тогава просто умираме! И понякога това не е физическата смърт. Понякога умира в нас самия ЖИВОТ. 

Е, ОРИФЛЕЙМ  като компания,  както и екипната работа с бизнес-партньорите в годините, са ми давали дава глътките въздух, точно, когато съм имала нужда от тях. И точните неща в определените моменти и ситуации в живота ми. Когато имах нужда от работа, я открих. Когато имах нужда от приятели, ги открих. Когато имах нужда от пари, си ги генерирах така, че когато имах нужда и от време и да обърна внимание на здравето си, да имам ВСИЧКО НУЖНО, за да продължа да живея, да се развивам и да споделям! 
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на ВСИЧКИ, с които ме срещна и продължава да среща ОРИФЛЕЙМ!

Преди около година се зароди в мен идеята за ЦЕНТЪР ЗА РАЗВИТИЕ И СПОДЕЛЯНЕ "НОВЕРА" / Благодаря на Бисер Вълев за името, идващо от НОВА ЕРА/.
На 1 юни 2014г. той стартира своята дейност.

И така, стигнахме и до идеята за ПРОЕКТ "НОВЕРА".
Тя се роди току що. Ще се опитам да я формулирам като начало, но съм убедена и вярвам, че тази идея ще се развива и ще расте във времето, както и ще има последващи идеи след нея.

ПРОЕКТ "НОВЕРА" Е БИЗНЕС-ПРОЕКТ ЧРЕЗ КОЙТО МНОГО ХОРА, КОИТО РАЗБИРАТ И СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ НОВОСТИТЕ В СВЕТА, ЩЕ ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ТВОРЯТ СВОЯ СВЯТ, ИЗПОЛЗВАЙКИ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ НА ЕДНА ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЗЕЛЕНИ КОМПАНИИ В СВЕТА, А ИМЕННО "ОРИФЛЕЙМ".

ОРИЕНТИРАНА КЪМ БЛАГОТО ЗА ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА, "ОРИФЛЕЙМ" Е ВЪЗМОЖНОСТ ЗА МАТЕРИАЛИЗИРАНЕ НА МНОГО ЕНЕРГИИ В ЖИВОТА НА ВСЕКИ,
КАКТО И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ДУХОВНОТО И ЛИЧНОСТНОТО РАЗВИТИЕ /АКО ИЗОБЩО ГИ РАЗДЕЛЯМЕ, ЗАЩОТО ТЕ ЗА МЕН СА ЕДНО/.

В ПРОЕКТ "НОВЕРА" ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧВАТ ОСЪЗНАТИ ХОРА  ИЛИ ТАКИВА, КОИТО ТЕ ПЪРВА ОСЪЗНАВАТ ТОВА, ЧЕ СМЕ В ПРЕХОД, ЧЕ СВЕТА СЕ ПРОМЕНЯ И ИЗПОЛЗВАЙКИ ТРИТЕ ОСНОВНИ ФАКТОРА ЗА УСПЕХ/за тях по-късно подробно в обученията и срещите ни/, ЗАЕДНО С МЕН, ЩЕ ТВОРЯТ ЧУДЕСА НА ВСЯКАКВО НИВО!

Всеки, който е разбрал или усетил, че гореспоменатото му резонира и се интересува повече от това, ще може да се свърже с мен, за да разбере повече за проекта.

ДОЙДЕ ВРЕМЕТО И ОРИФЛЕЙМ ДА ОБЯВИ НОВА ЕРА! 
ТЯ ЗАПОЧВА ОТ ДНЕС! НАЧАЛОТО НА КАТ. 5 -2015 ГОДИНА.

От днес имаме:
-Много и повече нови нива
-Много и повече доходи, 
-Много и повече нови природни растителни високачествени продукти, покриващи над 3000 нужди на човешкото тяло, със 100% гаранция за качество, 
-Много и повече продукти за здравето, които както всички останали се тестват на хора доброволци и са клинично доказани / Орифлейм се грижи за безопасността на планетата, хората и животните, както и използва растителни източници, които са бързо възобновяеми.Орифлейм дава работа на хората от третия свят и им плаща подобаващо/.

ЗА ОРИФЛЕЙМ МОГА ДА ГОВОРЯ МНОГО / БЕЗСПИР/, но ще спра от тук.
Повече може да разберете, ако ИСКАТЕ ДА СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ПРОЕКТ "НОВЕРА",
чрез който много хора ще подкрепят ЦЕННОСТНИТЕ И ЕТИЧНИ НОРМИ НА ОРИФЛЕЙМ!

За "Орифлейм" нещата се свеждат само до три думи: ЕДИНСТВО, ДУХ И СТРАСТ!

Ако искате заЕДНО да СБЪДВАМЕ ЧУДЕСА, се свържете с мен чрез регистрационната формакоято сама по себе си НЕ ВИ ЗАДЪЛЖАВА С ПРОДАЖБИ или дейността "дистрибуция", но ВИ ДАВА МНОГО:

1. Получавате персонален номер и парола, които са вход за сайта ни, както и

2. Право да пазарувате когато имате нужда от целия асортимент на "Орифлейм" с 25% разлика в цените.

3. Можете /ако желаете/ да печелите пари /Условията са прекрасни. За да научите повече за това, ще е нужно да отворите в сайта ни и да разгледате и прочетете за това, като може и да ме попитате лично./

и още: 



И това не е всичко, защото в този екип ние сме и в тясно сътрудничество с една от най-добрите компании в България в лицето на Александър Николов - обучавал се при световни лидери като Антъни Робинс и Клоуи Маданес, и е завършил тяхната тренинг програма (Robbins-Madanes Training). Съосновател на International Membership of Professional Advisors, Coaches, & Trainers (IMPACT).  За тях тук: Ликора


КАКЪВ Е ВСЪЩНОСТ БИЗНЕСА С ОРИФЛЕЙМ ЧРЕЗ ПРОЕКТ "НОВЕРА"

Какъв е бизнесът?
- Нашият бизнес е  мрежов маркетинг. Повечето хора се занимават с мрежов маркетинг всеки ден, само дето не им плащат. Мрежов маркетинг означава да споделяме и препоръчваме на познати неща, от които сме доволни.
Какво се прави?
- Орифлейм предлага натурални продукти, които се грижат за нашите нужди на тялото и здравето и удължават живота. Ние ползваме продукти, препоръчваме ги на познати, включваме в Орифлейм  нови хора и ги учим да правят същото.
Колко се печели?
- Печелим по два начина:
Първият начин е 25% от директна продажба на продуктите от каталога. Плюс това:
Вторият начин е от 4 % до 24% комисионна от  оборота на нашата мрежа, която обхваща не само хората, които ние сме включили, но и всички, които те са включили. Няма таван за доходите, защото мрежата може да се развива до безкрай.
За да печелите по 1000 лв. на месец, трябва да направите само четири прости неща:

1. Няма нужда да се променяте драстично. Продължавайте да препоръчвате нещата, които харесвате. Например филми, книги, ресторанти, лекари…и всичко, което ви харесва.

2. Включете се в ПРОЕКТ "НОВЕРА". Ползвайте редовно продуктите, за да се чувствате по-здрави и да изглеждате по-добре. Препоръчвайте ВСИЧКО и на хората около вас. Ние ще ви помагаме и ще споделяме с вас пътят на нашите постижения.

3. Включвайте в ПРОЕКТ "НОВЕРА" и нови хора. Някои ще се включат, защото искат да ползват продуктите с отстъпка. Други ще започнат активно да развиват бизнеса.

4. С наша помощ включените от вас хора ще включват още хора. Всички те ще стават част от вашата мрежа. Така оборотът на мрежата ви ще расте и това ще ви носи все по-големи печалби.
Щом мрежата ви стигне 50 - 100 души, които редовно ползват продукти, ще започнете да печелите по 1000 лв. на месец или 12000 лв. годишно. Това може да стане след пет-шест месеца или даже след година - според това, доколко активно развивате бизнеса. Останалото зависи от вас. Ако тези доходи ви стигат, релаксирайте и се радвайте на живота. Ако искате повече пари, продължете да градите бизнеса! Може да достигнете доход от 5000-6000лв на месец и да се отдръпнете от активна дейност, да печелите доход, който ще е основан на активи, но вече превърнал се в пасивен доход.

По пътя на успеха, вие сбъдвате мечтите си и израствате, развивайки се.
Всичко, което изградите в бизнеса си, се онаследява.
Това е! Лесно е, даже ако сте стеснителни и нямате много време. Е, какво ще кажете?
Аз съм на разположение за помощ и подкрепа!


АКО ИДЕЯТА ВИ Е ДОПАДНАЛА И ИСКАТЕ ДА ПРОБВАТЕ, МОЖЕ ДА ПОПЪЛНИТЕ НА КИРИЛИЦА ФОРМАТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ТУК

Десислава Церовска - Директор по Плана на Успеха в Орифлейм
и собственик на ЕТ"Мечта-Десислава Церовска" 

Ако мислите, че статията ще е полезна на някой, я споделете с приятели и познати, както и в социалните мрежи.
Благодаря!

Няма коментари:

Публикуване на коментар