четвъртък, 26 март 2015 г.

КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦА - НОВИЯТ АБСОЛЮТЕН ФЕНОМЕН

Кристални деца са най-новия феномен/вече не толкова нов с днешна дата/.
За кристалните деца, този абсолютен феномен, се заговаря скоро, в края на миналия и началото на 21-ви век. Изследванията показват, че до този период аурата на всички хора е кръгла, а децата-кристали имат аура с кристална форма.При тях доминиращ е спектър с виолетов цвят, както и бяла и прозрачна аура.
Според проучванията децата-кристали са по-висша форма на децата-индиго, за които се знае, че са родени малко преди 1985 г и имат индигова аура. Кристалните деца започват да се появяват в последните десетилетия.
Кристални децаДецата-кристали проговарят доста по- късно от своите връстници, защото притежават телепатични способности и не изпитват нужда да общуват с околните. Те имат големи изразителни очи, поразяващи с дълбочината на погледа и действащи хипнотично. Всеки, установил контакт с такова дете изпитва необичайно привличане.
Тези деца са необикновено сърдечни, имат уникален музикален слух и са с артистични наклонности. Те притежават дълбоки знания за всичко, което ги заобикаля, много повече отколкото се предполага за възрастта им.
Кристалните деца са изключително самостоятелни и обикновените детски игри не ги впечатляват. Те могат да четат чужди мисли и смятат, че останалите ги разбират без да общуват с тях, чрез думи.
Масово раждане на деца-кристали е забелязано след 1995 година. Те, както и децата- индиго имат сходни качества. Тяхната мисия е дълбоко житейска, а посланието, което носят е да се обърнем към духовното, за да бъде живота ни по-добър и пълноценен.
Основната разлика между децата-кристали и индиговите деца е в характера им. Индиговите деца притежават войнствен нрав и се борят със старите спомени, а възрастните искат да живеят с миналото и не ги разбират.
За разлика от тях, децата-кристали не са бунтари, а доста уравновесени. Използвайки пътя, прокаран от индиговите деца, те също желаят пълна промяна в обществото, почитане на природата и равноправно отношение към всички форми на живот на Земята. Тяхното силно излъчване и личен пример оказват могъщо въздействие на всеки общувал се с тях.

източникchudesa.net
Ако статията ви е харесала или била полезна, може да я споделите с бутоните долу в социалната мрежа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар